Iti place sa canti? Cel mai nou studio de inregistrari din oras cauta talente!

casting

Cel mai nou studio din oraş, Creative Records (CR), caută talente! Ai voce şi stofă de artist? Trimite un demo la adresa studioului, office@creativejingle.ro sau pe www.creativejingle.ro www.creativerecords.ro şi ai posibilitatea să câştigi o piesă adevărată!

Înregistrarea nu trebuie să depăşească 3 minute, iar termenul limită pentru trimiterea demo-urilor este 1 decembrie2016. Cea mai bună voce va primi un negativ şi o sesiune de înregistrări voci gratuite!

“Am îndrăznit să investim şi să punem bazele unui studio profesional în Călărași, pentru că oraşul are nevoie de aşa ceva. Talente există destule, dar nu ştiu unde să caute sau ce să facă”, afirmă producatorul Cristian Năstase, managerul studioului Creative Records.

Echipa lucrează pe 5 paliere: producţie muzicală, înregistrări și sonorizări live, printare și multiplicare albume, vânzare dar şi spoturi publicitare şi generice audio radio-tv originale. “Astfel, doritorii nu îşi mai bat capul cu ce fel de piese să folosească şi nici cu legea privind protecţia drepturilor de autor. Toate piesele si genericele sunt compoziţii proprii, în funcţie de preferinţe. Credem în originalitate”, întăreşte managerul.

Registered Office:

CRISTIAN NASTASE LTD
Company No. 09418351
www.creativejingle.ro
www.creativerecords.ro

London, United Kingdom

Office & Studio:

CREATIVE RECORDS &
CREATIVE JINGLE STUDIO
www.creativejingle.ro
www.creativerecords.ro

Călărași, România

Phones & Email

UNITED KINGDOM
02: +44 7873 835 548
Lyca: +44 7424 246 981
Skype: cristian.nastase89
office@creativejingle.ro

Copyright © ℗ 2016 . CREATIVE RECORDS & CREATIVE JINGLE STUDIO. All Rights Reserved
Powered by Creative Jingle Studio